21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCu ţigările ascunse în capitonajul maşinii

Cu ţigările ascunse în capitonajul maşinii

La sfârşitul săptămânii trecute au fost confiscate 18.000 de ţigarete netimbrate de poliţiştii de frontieră ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin. Ţigările aparţineau unui cetăţean din Drobeta Turnu Severin care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi urma să le introducă pe piaţa ilegală din judeţul Mehedinţi. Severineanul a fost reţinut în trafic în urma unui filtru în localitatea Gura Văii.
„În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului ilicit de ţigări, oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au oprit pe 3 martie, la ora 20.00, la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gura Văii pe conducătorul unui autoturism Ford despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilegal de ţigări. La controlul autoturismului aparţinând lui C. Gheorghe, de 26 de ani, din Turnu Severin, poliţiştii de frontieră au depistat ascunse în bordul şi capitonajul autoturismului 18.000 de ţigarete marca Fast pentru care acesta nu avea acte de provenienţă. C. Gheorghe a declarat că a cumpărat ţigările din localitatea Gura Văii cu scopul de a le comercializa în satele şi comunele din judeţul Mehedinţi“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt al IJPF Mehedinţi.
Severineanul s-a ales cu dosar penal, în care se fac cercetări pentru deţinere şi comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile fără a fi marcate sau marcate necorespunzător sau cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 2.000 de euro, a fost confiscată. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS